Home

Aloe Vera fra Forever Living er er nem og enkel pleje til hele kroppen, tilskud, vitaminer og mineraler og meget mere.

Undersøgelser viser at 98 % af den danske befolkning ikke får de vitaminer og mineraler mm. de har brug for via kosten som leder til blandt andet træthed og søvnløshed mm. Huden mangler næring.

Derfor kan det være en god ide at indtage rene kost-tilskud af god kvalitet og bruge den rigtige kropspleje så man optimere ens energi og dermed også ens liv som leder til overskud i hverdagen. 

Aloevera indeholder naturligt: antioxidanter,vitaminer, mineraler,enzymer og fedtsyre som alle støtter kroppens egen helingsprocess. Aloe Vera i den reneste form heler og beroliger samt holder på fugten i vores hud. Den har en udrensende virkning på kroppens giftstoffer. Samt er de her produkter miljøvenlige.

Blandt andet et must til børn og deres sarte hud og til dig der ønsker en sund livstil uden kedelige tilsætningstoffer og andet fyldstof.

Med 90's dages fuld returet er det muligt at prøve produkterne og få alle pengene retur hvis produkterne ikke lever op til dine forventninger. Det eneste du skal gøre er at sende den tomme indpakning og kvittering tilbage hertil.

"Mine favoritter ligenu er Lip-balm, Argi+ og Aloe vera drik med ferskensmag". 

Frederikke Bach

Klinikejer Beauty By Bach